Find vej: Forside » Artikler

Velkommen til vores store artikel database. Vi opdatere løbende med nye artikler & nyheder med alt om din bolig. Det vil snart blive muligt for vores brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder & artikler til vores database.

CEWE nåede virksomhedens mål for 2016

CEWE Stiftung & Co. KGaA (SDAX, ISIN: DE 0005403901) nåede omsætnings- og resultatmålene for forretningsåret 2016. Omsætningen er ifølge de foreløbige beregninger steget med 7,0 % til 593,1 mio. euro (2015: 554,2 mio. euro; omsætningsmål 2016: 555 til 575 mio. euro). Resultatet før renter (EBIT) steg med 29,2% til 47,0 mio. euro (2015: 36,4 mio. euro) og ligger dermed meget tæt på EBIT-målet for 2016, der er 40 til 46 mio. euro.- Alle salgsmål blev nået i 2016 – omsætningen voksede med 7,0 % til 593,1 mio. euro- Som forventet blev 4. kvartal højsæsonen for CEWE FOTOBOG og fotogaver- EBIT steg i 2016 med 29,2 % til 47,0 mio. euro (2015: 36,4 mio. euro)- Også kommercielt onlinetryk og detailhandlen opnåede et positivt resultat- Afkastet fra den indskudte kapital (ROCE) voksede til 21,3 % (2015: 17,2 %)”I julehandlen viste det sig igen, hvor meget vi profiterer af den høje tilfredshed..

Jobcenter Tønder booster den borgerrettede indsats

Med 3,5 millioner kroner, fire ekstra medarbejdere og to nye projekter vil Jobcenter Tønder hjælpe ledige i arbejdeSom en tidlig julegave fik Jobcenter Tønder kort før juleferien bevilget tæt på 3,5 millioner kroner af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering fra to statsfinansierede puljer. Midlerne vil Jobcenter Tønder hen over de næste to år bruge på to projekter, der skal styrke indsatsen på fleksjobområdet og for borgere, der er i risiko for at komme på førtidspension. Jobcenter Tønder ansætter derfor to medarbejdere på hvert af de to områder - altså fire i alt. De to nye medarbejdere på fleksjobområdet skal i samarbejde med jobcenterets fleksteam sikre, at borgere i fleksjob på 10 timer eller derunder kan udvikle sig i jobbet - og forhåbentlig med tiden få flere arbejdsopgaver og allerbedst gerne gå op i tid. Derudover skal medarbejderne hjælpe til med, at ledige fleksjobbere..

Der er flest i Hovedstaden, som får bløde pakker

Hos Stylepit arbejdes på højtryk, for at pakke julegavekøb til travle danske familier. Store og små pakker stables og sendes med fyldte lastbiler, i fast rutefart mellem lager og udleveringssteder i hele Danmark.Selvom mange har købt deres julegaver allerede i november, har de første uger af december været nogle af de travleste i onlinebutikken, Stylepit.dkDe bløde pakker udgør langt størstedelen af de pakker, som sendes afsted fra lageret til de travle danske familier, der har set fordelen i at handle online og dermed spare tid. Bløde pakker er altid populære gaver både til små og store, og de blødeste regioner i Danmark denne jul er Hovedstaden, Syddanmark og Midtjylland. Og indholdet i pakkerne under træerne er næsten det samme i hele landet:Herrerne kan forvente jeans, strik og vinterjakker'Der er en tydelig tendens til bløde pakker i år', udtaler Peter Hestbæk,..

Festival vil genbruge ølkander og plastikkrus

En tidlig julegave på knap 1,2 mio. kr. fra Miljø- og Fødevareministeriets pulje for design af plastemballage er på vej til ideer, der skal sørge for, at mere plastemballage genanvendes.En række nye ideer, der skal sikre, at mere plastemballage bruges igen, får nu støtte fra Miljø- og Fødevareministeriets pulje for design af plastemballage. World Perfect er blandt dem, der har fået støtte til projektet 'Lukket plastkredsløb på NorthSide', hvor de vil indsamle plastemballage som f.eks. ølkander og plastikkrus på festivaler i et cirkulært system, så plasten kan bruges på ny til nye ølkander og krus.WorldPerfekt vurderer, at der gemmer sig et stort potentiale, fordi festivaler ofte er storforbrugere af plastemballage, da gæster på kort tid indtager store mængder mad og drikke.- Der er selvfølgelig ikke nogen, der har lyst til, at ølkrus og mademballage skal flyde på festivaler...

Ekstra julehjælp til rejsen er klar fra DSB og Banedanmark

Nu er der kun kort tid til, at mange danskere stiger på toget for at fejre jul med deres familier. Medarbejdere fra DSB og Banedanmark vil derfor igen stå klar på fem af landets travleste stationer med praktisk information og en hjælpende hånd for at give alle en god start på rejsenÅrets travleste dage i togtrafikken er i år torsdag den 22. december og fredag den 23. december, hvor tusindvis af danskere tager af sted for at fejre jul med deres familier og nære rundt om i landet. For femte år i træk vil medarbejdere fra DSB og Banedanmark stå klar til at hjælpe de mange rejsende godt af sted på julerejsen. Det gør de på fem af landets travleste stationer: Aarhus H, Fredericia St., Odense Banegård, København H. CPH Lufthavn.”Det er blevet en tradition for medarbejdere fra alle dele af de to virksomheder, at de tager nogle timer ud af kalenderen og kommer tæt på kunderne. Samtidig kører..

Nu! er det højtid for indbrud i huset i forbindelse med Julen

Julen er indbrudstyvenes højtid, men de frygter smarte sikkerhedssystemer. Undgå at ubudne gæster trænger ind i dit hjem, mens du julehygger hos forældre, svigerforældre og resten af familien i den hyggelige juletid.For de fleste er julen en hyggelig tid sammen med familien, julefrokoster med den gode, traditionelle julemad og masser af julegaver, men for nogle er det en travl tid med masser af overarbejde. Det er ikke kun julemandens værksted, der har sin mest travle periode i december. Der er nogle andre, der også har ekstra travlt; nemlig indbrudstyvene. Hvert år oplever flere og flere danskere at komme hjem fra juleaftensmiddagen eller julefrokosten 1. eller 2. juledag til et knust vindue, eller en dør der er brudt åben, og opdager, at sølvtøjet og arvestykkerne er væk. Det kan være rigtig svært at sikre sig mod indbrud i juledagene, også selvom man har en husalarm koblet til sit..

Julegave til udsatte børn

Julegaven til kunderne blev omsat i støtte til udsatte børns fritidsliv, da Dansk Kabel TV holdt julearrangement for sine kunder.Dansk Kabel TV har valgt at støtte udsatte børns fritidsliv med 30.000 kr. til BROEN Danmark i stedet for at give julegaver til kunderne.Det er medarbejderne i Dansk Kabel TV, som hvert år indstiller velgørende formål til at modtage støtten, og i år faldt valget på BROEN Danmark og indsatsen i lokalforeningerne.BROEN blev desuden inviteret til at fortælle om arbejdet ved fire julearrangementer for Dansk Kabel TV’s kunder. Ved arrangementet i Brønderslev deltog BROEN Aalborg, i Ringsted var det BROEN Køge, og ved arrangementerne i Grindsted og Morud var BROEN Danmark med.BROEN er en landsdækkende forening, som hjælper socialt udsatte børn og unge til en aktiv i lokale idræts- og fritidsforeninger ved at støtte betaling af kontingent og nødvendigt udstyr.

CEWEs tips og tricks til kreativ gaveindpakning

Nogle kan godt lide at begynde at købe julegaver tidligt, så de kan gå julen i møde uden stress, mens andre foretrækker at købe og pakke gaverne ind, lige før de skal lægges under juletræet. Uanset om du foretrækker det ene eller det andet, så vil du nok gerne have, at dine gaver – til stor glæde for modtageren – er flot pakket ind. CEWE giver dig tips og tricks til, hvordan du kan gøre enhver gave personlig og unik.Læg flotte personlige og farverige gaver under juletræet- Sæt fotos på gaver for at vise, hvem gaven er til- Brug CEWE CARDS til at lave kreative julekortGør alle gaver personlige med dine egne fotosHvis du godt kan lide at være i god tid med dine julegaver, så har du ikke blot brug for et godt gemmested til gaverne, du har også brug for nemt at kunne se, hvem gaven er til. Med fotos og fotoklistermærker fra CEWE bruger du dine egne fotos til at lave personlige til- og..

Spil kort med dine børn, det er sjovt og lærende

Kortspil er super underholdning for hele familien - også med de mindste på 3 år. Perfekt til julegaver og kalendergaver og hurtig underholdning.I mange familier er kortspillene måske lagt på hylden til fordel for de lidt større og mere tidskrævende brætspil, men måske er det tid til at prøve noget nyt? Hos nunun.dk kan vi nu introducere hele 10 nye kortspil fra amerikanske eeboo. Kortspillene handler om tal og er alle illustreret med supersøde dyr, friske farver og i et eventyrligt barnligt univers.Spil fx Fisk, sorteper (som hedder Old Maid på amerikansk), det ultraklassiske Rumme med både søde dyr og ægte robotter. Kortspillene kan spilles på 15-20 minutter og er for sjov også som godnatspil i stedet for fx godnathistorier.Alle kortspil koster 69 kr og leveres i en lækker æske med en skuffe smukt illustreret og lige til at forære væk.

Endnu mere Ford for pengene! Spar op til kr. 26.000 – udover den netop nedsatte registreringsafgift!

Den nye registreringsafgift træder i kraft i dag d. 22. november. Ford går skridtet videre og giver store rabatter.Alle fortjener en Ford! Ford vil gerne slå fast, at en ny bil skal være til at komme i nærheden af – også hvis du bare gerne vil eje din bil. Med Fords nyeste tilbud behøver du hverken at forfalde til privatleasing eller slagtilbud på finansiering. Ford sætter priserne ned – udover den netop nedsatte registreringsafgift – på et bredt udvalg af de mest solgte modeller. Modellerne er lagerbiler, og mange er klar til øjeblikkelig levering.Du kan som kunde i resten af 2016 opnå rigtig store besparelser på Ford modellerne Ka+, Fiesta, Focus, C-MAX og Grand C-MAX. Der er helt op til kr. 26.000 at spare på en lang række modeller. Den nye Fiesta ST-Line nedsættes for eksempel med op til kr. 16.000 på toppen, udover besparelsen i registreringsafgiften.• Ford nedsætter frem til..

Advent og vinterstemning i Tivoli

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); }); Siden den 19. november, hvor Tivoli tog hul på Jul i Tivoli har Haven været fyldt med aktivitet. Udover de nye vinterscenografier med sne på træer og huse har mange af gæsterne taget sig tid til at besøge det nye Honningkageslot, hvor honningjulehjerter dekoreres i (hygsomJ) hyggeligt tempo. Der er udsigt til stort program i weekenden, hvor julen traditionelt for alvor får fat i danskerne. Det er 23. gang der kan opleves Jul i Tivoli der varer til og med den 31.12.16Samlet er der sat 2600 m2 af til temaområder, der tager afsæt i østrigsk, norsk, svensk og dansk jule- og vinterhygge. Og som prikken over i'et bliver der hver dag tændt op mod en million lyspunkter i Haven, der..

Slip for julestress – lad andre stå for maden

Hos Kejserindens Gryder A/S oplever de, at flere og flere danskere overlader ansvaret for julemiddagen til deres hænder – og gryder. Her tilbereder de maden fra bunden og smager den til, som var det til deres egen familieJulen er over os - eller det vil sige, den er først rigtig over os om en måneds tid. Men allerede nu bugner butikkerne af julekalendere, julepynt, pebernødder, gran til adventskranse, og hvad der ellers hører til en rigtig hyggelig jul. For de fleste er julen den skønneste tid på året. Andre mærker til gengæld julestressen bare ved at tænke på, at det snart er december. ”Vær tidligt ude”, lyder et af de mest gængse råd til, hvordan du undgår julestress. Men hvad så, når det kommer til julemiddagen? Oftest ender juledagene nemlig med, at man står og sveder i køkkenet fra morgen til aften. Rigtig julemad er jo lavet helt fra bunden – eller hvad? Rigtig julemad er..

AQUAs første julemarked

Den søde juletid nærmer sig og AQUA Akvarium & Dyrepark inviterer til årets hyggeligste julemarked d. 3. decemberDen søde juletid nærmer sig og AQUA Akvarium & Dyrepark åbner for første gang dørene til et vildt hyggeligt julemarked lørdag den 3. december fra kl. 10 til 17. Her er jul, hygge og afslapning i højsædet. Og i dagens anledning har AQUA sænket entreprisen til 80 kr. for voksne og 40. kr. for børn (normalt 145/80 kr.).”Vi glæder os rigtig meget til at byde alle vores gæster velkomne til en ekstra oplevelse her i december. Med vores julemarked vil vi gerne skabe et frirum, hvor vores gæster kan stresse af i en ellers travl måned.” fortæller Maiken Langvold, Akvarie- og Dyreparkchef. Til AQUAs julemarked kan du nyde den gode stemning i parken og indenfor er der fyldt med boder, hvor du kan smage, dufte og købe alt, hvad der hører julen til. Julemanden kommer også for at dele..

CEWE FOTOBOG – den mest personlige julegave

Julen er hjerternes og kærlighedens fest. Det er den tid, hvor hele familien samles for at hygge sig sammen med god mad, spil og leg, dans omkring juletræet og selvfølgelig for at glæde hinanden med julegaver. Med en julegave fra CEWE FOTOBOG har du i ord og billeder mulighed for at sige, hvor meget dine kære betyder for dig.Skab glæde hos dine kæreIntet er bedre end at se den store glæde hos dine kære, når de åbner den gave, som du brugt tid og kærlighed på at lave til netop dem. Eline Gantzhorn, som har designet et utal af CEWE FOTOBØGER, mindes: ”Da jeg gav min mor fotobogen fra vores ferie i julegave, der blev hun enormt glad, hun blev næsten rørt til tårer”. CEWE FOTOBOG er en garanti for at frembringe sådan en glæde hos dine kære, fordi du selv designer bogen med dine egne fotos. Eline Gantzhorn giver da også udtryk for, at det lige så spændende at give en CEWE FOTOBOG i gave,..

Herregårdsjul for hele familien

Der er pyntet op i sale og gemakker, og der bliver bagt og braset i Herregårdskøkkenet, når herregården Gammel Estrup fra 26. november og frem til jul byder indenfor til julehygge for hele familien.På Gammel Estrup fejres der jul som for knap hundrede år siden, hvor Christen Scheel, der skulle blive den sidste greve på herregården, boede på Gammel Estrup. Herregården er derfor smukt pyntet op i tidens engelske stil med gran, pynt og levende lys. I Riddersalen står det store juletræ, og rundt omkring i de fine stuer kan man se dækkede juleborde, og i weekenderne møde herregårdens tjenestefolk, der er i fuld gang med juleforberedelserne.”Det tog jo lang tid – ja faktisk allerede fra november – at gøre klar til højtiden. Der skulle både gøres rent, pyntes op, bages og laves mad til hele herregårdens husholdning og de mange gæster fra nær og fjern. Julen var en festlig tid, hvor man..

Ford fejrer Black Friday med et helt sort leasingtilbud

Fredag den 25. november bliver hele verden ramt af Black Friday-feber. Hos Ford er man klar til at fejre den amerikansk-inspirerede ”højtid” med en Ford Focus Stationcar Black Friday Edition, der kan privatleases for kun 3.195 kr./md. Og som noget helt ekstraordinært er et komplet sæt vinterhjul inkluderet i prisen.Ford Focus er en dynamisk og velkørende bil, der er svær ikke at holde af. Focus’en er ikke blot rummelig og lækker - den er også både sikker og meget økonomisk. Derudover er bilens køreegenskaber blandt de allerbedste i sin klasse, og komforten er også i top Der er på alle måder en sjov, økonomisk og sikker bil, og at have alle disse kvaliteter i én og samme bil er selvsagt ganske imponerende.Derfor ønsker Ford, at endnu flere danskere får muligheden for at opleve denne fantastiske bil. Ford præsenterer i bedste Black Friday-stil Ford Focus Black Friday Edition. Tilbuddet..

Julemarked blandt søstjerner og stjernehajer i Kattegatcentret

Kattegatcentret slår dørene op for årets store, indendørs julemarked blandt søstjerner, julestjerner og stjernehajer den 19. og 20. november.Den 19. og 20. november kl. 10-17 pynter Kattegatcentret op til jul, og inviterer til årets store, indendørs julemarked. Omgivet af smukke søstjerner, lysende julestjerner og seje stjernehajer kan man gå på jagt efter julepynt, julegodter, julegaver og meget andet i mere end 50 forskellige boder.Mens den liflige duft af brændte mandler spreder sig blandt fisk og andre havdyr, kan man også nyde æbleskiver, vafler og meget andet julegodt til ganen.I anledning af julemarkedet er entréen kun 25 kroner og der kører gratis bybusser fra Grenaa bymidte til Kattegatcentret.GAVER TIL SOKKEHOLDERNE OG ISKOLDE BADETraditionen tro kan alle søde børn hænge deres julesok op på Kattegatcentrets julevæg. Så putter vi en lille gave i hver søndag i..

Julemanden er på spanden

Julemanden er på spanden, han har glemt, at det er jul. Så nu sidder han og sover i et sommerhus med pool.Sådan begynder forfatter Trine Løve Østerbye sin julehistorie om en glemsom julemand, der pludselig får vældig travlt med bl.a. at bestille julegaver på nettet, at hilse på alle børnene (stadig iført badebukser), stryge sit juledress og dele pakkerne ud. Heldigvis får julemanden hjælp af en lille sommerfugl, og hele den morsomme historie ender godt:Klokken den slår juleaften, præcis til tiden bli'r det jul,og alle gaver er delt ud af Julemand og sommerfugl.Historien om den glemsomme julemand er skrevet på veloplagte rim af forfatter Trine Løve Østerbye, der tidligere har skrevet rimbogen En lille, stribet zebra. De morsomme og farverige illustrationer er tegnet af illustrator Pernille Lykkegård, der har illustreret mange bøger for børn, bl.a Renée Toft Simonsens..

Nyhed fra Christina Jewelry & Watches hos Guldcenter

Det nye sølvarmbånd fra Christina Collect er blevet lanceret, og som en af Danmarks førende Christina-forhandlere, kan du nu købe det hos Guldcenter - online såvel som i butikken.Sølv armbåndet er det nyeste design fra det veletablerede danske brand, og i forlængelse af det, kommer et stort udvalg af smukke charms i sølv og forgyldt sølv. Armbåndet, inklusiv en sølv- eller forgyldt marguerit charm, kan lige nu købes til en skarp kampagnepris til henholdsvis 495 og 595 kroner – man sparer dermed 500 kroner.”Forventningerne til vores sølvarmbånd med charms har været enorm hos vores partnere, og vi er overbeviste om, at sølvarmbåndet sammen med vores nuværende læderarmbånd, vil vinde indpas hos vores kunder”, understreger designer Christina Hembo. ”Hos Guldcenter glæder vi os også over at kunne tilbyde endnu et attraktivt produkt i Christina-kollektionen. Høj kvalitet til en fornuftig..

Tidløse Jeans!

Denim er tidløst og alsidigt, så det kan også bruges i vintersæsonen. Kort sagt en ideel julegave. Der findes en perfekt denim-model til alle, om det skal være en jakke eller et par bukser, til kontoret eller til fritiden. Sidst i 1800-tallet blev denim brugt af skovhuggere, mFokus på 4 legendariske jeans-mærker.Henry David Lee er manden, der står bag det kendte jeansmærke. Efter nogle år som købmand begyndte han i 1911 at producere arbejdstøj i denim. Mærkets overalls blev hurtigt populære blandt landmænd og håndværkere. I 1917 bestilte også U.S. Army sine uniformer hos Lee og efter dem både søfolk, skovhuggere og cowboys. I 1926 introducerede Lee det første par jeans med lynlås. Vi skal helt frem til 1949, hvor kvinderne tog de militærtjenende mænds plads på fabrikkerne, før Lee jeans kunne fås til kvinder. I dag er Lee jeans et stærkt brand, som er kendt for autencitet,..

CEWE nåede virksomhedsmålsætningen for 2015

- Produktet CEWE FOTOBOG formåede med både omsætnings- og indtægtsstigning endnu engang at styrke julekvartalet - EBIT steg i 2015 med 13,0 % til 36,8 mio. euro (2014: 32,6 mio. euro)- Betydelig indtægtsstigning på alle forretningsområder- Kommercielt onlinetryk opnår operativ nulresultat tidligere end forventetCEWE Stiftung & Co. KGaA (SDAX, ISIN: DE 0005403901) nåede omsætnings- og resultatmålene for forretningsåret 2015. Omsætningen er ifølge de foreløbige beregninger steget med 5,8 % til 554,2 mio. euro (2014: 523,8 mio. euro; omsætningsmål 2015: 515 til 535 mio. euro). Resultatet før renter (EBIT) viser en usædvanlig høj stigning på 13 % til 36,8 mio. euro (2014: 32,6 mio. euro; EBIT-mål 2015: 32 til 38 mio. euro). Korrigeret for engangsudgifter som omstruktureringsudgifter og en goodwillnedskrivning på i alt 3,6 mio. euro ville EBIT endda have overgået de 40 mio. euro. ”Alle tre..

Carla, min Carla

Inghill er vild med heste. Hun tænker, drømmer og snakker ikke om andet og kan ikke forstå, hvorfor de andre piger i klassen kun tænker på kjoler, for intet kan jo måle sig med heste. Selv hendes bedste ven Adrian er bange for heste.Inghills idealistiske mor synes, det kun er rigmandsunger, som har hest, og Inghill er ikke en snobbet, rigmandsdatter. Derfor bliver Inghill meget overrasket, da hun får en pony i julegave – hendes egen Carla. Desværre er ponyen lidt vild, og selv for den dygtige Inghill er Carla svær at styre. Og en dag går det frygteligt galt!Carla, min Carla er underholdende og velskrevet. Og den handler om meget mere end hestepiger og rideskoledramaer. For Inghill er også en loyal og stærk pige, hvilket bliver tydeligt i den del af historien, der handler om mobning, venskaber og om at stå ved sig selv og forsvare sine venner. Bogen er en godbid for..

Fik du en drone i julegave? Kend reglerne, ellers koster det

Dronen blev inden jul udråbt som et af årets helt store julegavehits, og hvis du var en af de heldige, der fik dit ønske opfyldt, er der god grund til at læse med her.En kvart million i erstatningEn del af dronernes popularitet bunder i deres lave pris. For omkring 500 kroner kan man få en drone, der har en rækkevidde på op til 100 meter. En drone, der flyver rundt i 100 meters højde, vil imidlertid opnå en enorm fart, hvis den styrter ned, og selvom dronens vægt er begrænset, vil den kunne forvolde stor skade, hvis den eksempelvis falder ned i hovedet på en person.Hvis uheldet er ude, og du påfører andre skade med din drone, er det ikke alle ansvarsforsikringer, der dækker, og i så fald er der faktisk kun dig selv til at betale regningen. - Erstatningsbeløbet kan hurtigt løbe hurtigt op i en kvart million kroner eller mere, hvis den tilskadekomne pådrager sig en méngrad og..

Turbojuletræer gør julen grønnere

Miljø- og Fødevareministeriet støtter udviklingen af en ny dyrkningsmetode, der kan reducere voksetiden for juletræer fra 10 til otte år. Det vil være godt for både erhvervet og miljøet.Den europæiske efterspørgsel på nordmannsgran er stigende. Derfor vil en kortere voksetid være en kærkommen julegave til både juletræsproducenter og forbrugere.Miljø- og Fødevareministeriet støtter gennem erhvervsstøtteordningen Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) med knap 10 mio. kroner et projekt, der nu vil finde formlen på hurtigt-voksende træer.Københavns Universitet og flere juletræsproducenter vil sammen undersøge, om det kan sætte fut i juletræernes vækst at tilsætte hormonproducerende mikroorganismer til frøene under spiringen. Projektet har potentiale til at nedbringe voksetiden fra over 10 år i dag til godt otte år i fremtiden.- Lykkes det at udvikle hurtigtvoksende juletræer..

Historisk pakkerekord skaber travlhed for pakkeposten

Post Danmarks pakkebude får mere end almindeligt travlt i dag, når de skal ud med flere pakker end nogensinde før. Danskernes massive køb af julegaver på nettet henover weekenden betyder nemlig, at Post Danmark alene tirsdag skal ud med omkring 600.000 forsendelser fra e-handlen.- Vi har aldrig set så mange pakker på én dag fra e-handlen, og dagen i dag slår alle tidligere pakkerekorder. Det er ganske enkelt den største og travleste pakkedag, vi nogensinde har set, siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark. Sidste jul omdelte Post Danmark omkring en halv million forsendelser fra e-handlen på den travleste dag. Men danskerne har klikket så flittigt i netbutikkerne i weekenden, at pakkemængderne tirsdag ligger 20 pct. højere end den tidligere rekord. For at kunne håndtere de rekordmange pakker, som skal ud til danskerne i julen, har Post Danmark ansat 150 julenisser på..

Ny teknologi - elektroniske p-skiver nu med solceller

Elektroniske p-skiver er igen i år et julegave-hit til billisten. I år har udviklingen taget en ny drejning da produkterne Park’n’go ECO og Parksolar udnytter solens energi og man sparer miljøet for utallige batteriskift da produkterne sammenholdt med det integreret batteri har en samlet holdbarhed på mindst 10 år. Ganske praktisk og trygt at man ikke skal tænke på p-skiven i dagligdagen, og dermeI sin tekniske form er Park’n’go ECO og Parksolar identiske. Forskellen ligger på designet og på en app, som kun forefindes til Park’n’go. Denne app kan hjælpe dig med at huske din p-tid samt finde tilbage til hvor man har parkeret sin bil. Sidstnævnte kan være særdeles praktisk ved parkeringer i områder, hvor man ikke er hjemvant. Kræver dog at man har tidsindstillet app’n til den pågældende tid man må holde på området.Elektroniske p-skiver har været under forskellige..

Sygehusets Venner: Tønder er fremtidens model

Tønder Sygehus kan blive omfattet af regionens sparekatalog. Derfor lancerer Tønder Sygehus’ Venner en fælles kampagne, der skal sikre aktiviteterne på sygehuset”Tønder Sygehus – en model for fremtidens nære sygehus”. Sådan lyder hovedbudskabet i den kampagne, som foreningen Tønder Sygehus’ Venner i dag lancerer med støtte fra en lang række partnere. – I Tønder har vi faktisk det, vi vil betegne som den perfekte model for, hvordan fremtidens nære sygehuse kommer til at se ud, siger sygehusvennernes formand, Tina Grøhn. - Vi kan se, at der er mange, der er enige med os - praktiserende læger, interesseorganisationer som Diabetesforeningen, Ældresagen m.fl., og nu går vi sammen om en fælles kampagne, der skal bidrage til at sikre aktiviteterne på Tønder Sygehus. Vores mål er, at regionspolitikerne får en så fyldestgørende og helhedsorienteret opfattelse af sygehuset som muligt, så de får..

Danskerne sætter rekord i at shoppe julegaver med mobilen

Flere smartphones og innovative shoppingapps betyder, at markant flere danskere køber julegaver med mobiltelefonen.Alt tyder på, at danskerne sætter rekord i at shoppe julegaver med mobilen i år. Antallet af danskere, der handler med mobilen er fordoblet fra 2012 til 2015, fremgår det af e-handelsanalysen foretaget af FIDH, Foreningen af Dansk Internet Handel. Vi køber også via mobilen i decemberOg de voksende, mobile købstendenser ventes at fortsætte i december, vurderer FDIH.“Vores undersøgelser viser, at stadig flere danskere handler på de mobile enheder. Og når man målretter markedsføring mod mobilkunder, hvor mobilen er en vigtig del af deres handel, så bør det skabe en øget handel. Det gælder også i december,” siger kommunikationschef hos FDIH, Henrik Theil, der dog understreger, at de fleste køb stadig gøres på en pc eller stationær computer.En væsentlig årsag til..

Ølelskerens guide til Skotland

Årets julegavehit til den rejse- og ølglade mand, onkel og far er øleksperten Torben Mathews nye bog – “Ølelskerens guide til Skotland.”Bogen er den ultimative (øl)guide til højlandet og en letbenet gennemgang af skotternes mangfoldige besynderligheder samt en grundig indføring i det skotske øls og pubbernes historie helt frem til nutiden. Det hele er fortalt med et angelsaksisk glimt i øjet rørt op med lidt jysk underfundighed.Bogen indeholder anbefaling af flere end 80 pubber.gennemgang af 12 af de bedste bryggerieropskrifter på skotske retter, der ikke involverer mavesække, lunger og andre indre organer.Forfatter Torben Mathews har et broget CV. Han er sproguddannet halvenglænder med hang til fodbold, sproghistorie og øl. Han er britisk statsborger, men bor i Danmark. Og selv efter flere end 35 år i Danmark holder han med England, når de møder Danmark i fodbold – og..

Mere end en femtedel af årets julegaveindkøb sker online

Flere danskere skipper den traditionelle julehandel i butikkerne og gør årets juleindkøb online. 23,2 procent af danskernes julegaveindkøb bliver i år foretaget med et klik på musen. Det viser en ny undersøgelse fra Ferratum.Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm. Sådan lyder det i Peter Fabers julesang fra 1848, men sådan ser julehandlen langt fra ud i år 2015. I dag sidder mere end hver femte dansker hjemme i varmen bag computerskærmen og gør årets julegaveindkøb. Dog når vi langt fra briternes online julegaveindkøb, der til sammenligning udgør knap 40 procent. Det viser en ny undersøgelse fra Ferratum, der har undersøgt juleforbruget blandt godt 14.000 kunder i 21 lande.Danskerne bruger knap 26 procent af gavebudgettet på legetøj og spil, der dermed indtager en klar førsteplads over, hvordan danskerne bruger penge på julegaverne. På andenpladsen..

Flere og flere bruger mobilen i julehandlen

Stadig flere danskere bruger mobilen til at købe julegaver med, viser nye tal. Flere smartphones og innovative shoppingapps gør julehandlen lettere.“De seneste måneder har mere end 1.000 danske butikker i over 70 byer, primært tøj- og skoforretninger, registreret sig på vores app TIMBAGO, hvor de kan lægge deres varer ind. Samtidig vokser antallet af private danskere, som downloader app’en, så de kan købe butikkernes tøj. Det er populært, ikke mindst her i julen, fordi det er super nemt, og der kan være mange penge at spare”.Sådan lyder ordene fra Rasmus Nielsen, der er partner i shoppingapp-firmaet TIMBAGO. TIMBAGOs app downloades direkte på mobiltelefonen, hvor tøjforretninger, med app’en i hånden, kan tage et billede af deres varer og lægge dem ind i app’en. Herfra kan forbrugerne se tilbud på f.eks. bukser, sko og kjoler og købe tøjet. Stor stigning i mobilhandlerOg..

ClickOffice vil gøre det lettere at shoppe kontorartikler

Ambitionerne er skarpe hos ClickOffice, der 1. december gik i luften med en ny hjemmeside for online salg af kontorforsyninger. ClickOffice vil således være virksomhedernes foretrukne sted at handle kontorartikler.Kuglepenne, tape, papirclips, kuverter, post-its og meget mere. Selv i en verden, hvor en rigtig stor del af kontorarbejdet foregår foran computerskærmen, er de klassiske kontorartikler stadig helt uundværlige. De skal helst bare være der - klar til brug, når behovet melder sig. Hos Esbjergvirksomheden ClickOffice har man netop fokus på, at det skal være let og bekvemt for alle at finde og bestille de rigtige kontorartikler til hver enkelt arbejdsplads. Designet på den nye hjemmeside er derfor udviklet med henblik på, at det skal være nemt at navigere rundt blandt produkterne - og muligt med kun ganske få klik at bestille de ønskede kontorartikler hjem. Ud over at gøre det..

Julegavehit kan koste dyrt

Segboardet er spået til at blive det helt store julegavehit, men hvis uheldet er ude, kan det vise sig at blive en dyr fornøjelse.Mange har spået segboardet til at blive dette års helt store julegavehit, og selvom Trafik- og Byggestyrelsen for nyligt har meldt ud, at det er ulovligt at benytte segboardet på offentlig vej, tyder meget på, at det rullende bræt alligevel vil finde sin vej ind under en hel del juletræer. Husk nu forsikringerneSelv hvis du holder dig til reglerne og udelukkende benytter segboardet på privat vej, kan det imidlertid ende med at blive en dyr fornøjelse. Det skyldes, at du kan gøres ansvarlig for skader, som du pådrager andre. Det vil med andre ord sige, at hvis du ikke har helt styr på balancen eller får for meget fart på køretøjet og kommer til at påkøre en anden, som derved pådrager sig en skade, så risikerer du at hænge på det rent økonomisk.- I..

Årets Julegave - 3 x Skovrock for kun 345 kr

NYHEDÅrets Julegave til familie, venner, kunder eller personale Skovrock i Aalborg er nu klar med den største nyhed i mange år.En koncertpakke med 3 Skovrock koncerter med højaktuelle navne til halv prisFredag 10. Juni kl. 20 GNAGS Fredag 5. Aug. kl. 20 CHRISTOPHER Fredag 26. Aug. kl. 20 KREBS FALCHUdendørs rockkoncerter i pakker er blevet en kæmpe succes mange steder landet over.Nu er det Aalborgs tur.Christopher og Krebs Falch er i foråret hver for sig højaktulle med koncerter i Skråens store sal Royal Stage. Koncerter der begge for længst er udsolgte.Gnags drager i 2016 på landevejen for at markere 50-året for orkestrets start i Skjern. Det sker med udgivelse af nyt album og et stort opsat liveshow til næste sommer. Indgangene åbnes kl. 18.30Koncert start kl. 20Forsalg pr. koncert 225 kr incl. gebyrTilbud: Alle 3 Skovrock kun 345 kr incl. gebyrSå der er sparet 330 kr ved..

5 hurtige om julegavekøb på nettet

Din nabo gør det, din chef gør det og du gør det formentlig også selv. Danskerne elsker at handle på nettet, og især i julen bliver varer i hobetal smidt i de digitale indkøbskurve. e-mærket giver dig her svarene på fem spørgsmål om online juleshopping, du måske har stillet dig selv.Må webshops tage penge for at pakke gaver ind? Mange webshops tilbyder gaveindpakning af julegaver som en ekstra service. I den forbindelse opkræver nogle webshops et indpakningsgebyr – ofte på 10 til 20 kr. Hvis gebyret er tydeligt oplyst og fremgår af totalprisen, kan de lovligt opkræve dette beløb. Det er valgfrit, om man ønsker at få gaven pakket ind, og du vil aktivt skulle tilvælge denne ydelse. Er der noget jeg bør være særligt opmærksom på, når webshoppen pakker gaven ind for mig?e-mærket anbefaler, at du tjekker gaven, når du modtager den, også selvom den er pakket ind. Det ville være så..

Børnene får de største julegaver i år

De danske børn kan se frem til store pakker under juletræet i år. Legetøj og spil udgør den største post på danskernes budget i julen, viser en ny undersøgelse. Men julen bliver ikke kun børnenes fest, for generelt er det danske juleforbrug for opadgående i forhold til sidste år.Juleaften er i forvejen en stor fest for familiens yngste, og i år kan de små størrelser se frem til de største gaver juleaften. Legetøj og spil ligger klart i toppen af danskernes forbrug på julegaver. Det viser en ny undersøgelse fra Ferratum, der har undersøgt juleforbruget blandt godt 14.000 kunder i 21 lande.Danskerne bruger knap 26 procent af gavebudgettet på legetøj og spil, der dermed indtager en klar førsteplads over, hvordan danskerne bruger penge på julegaverne. På andenpladsen ligger bøger skarpt forfulgt af sportsudstyr på tredjepladsen, der også kommer til at ligge under mange juletræer landet..

Julemanden har gæster fra 50 lande i verden

Pantomimeteatret i Tivoli er blevet forvandlet til en julestue. Her bor Julemanden, som hver dag sidder klar til at tage imod børnene og deres julegaveønsker. Hvert år får Julemanden besøg af tusindvis af børn fra mange forskellige lande, som afleverer sutter, tegninger og ønskesedler. En gang blev julemanden også sendt på ufrivillig ferie…Julemandens Stue emmer af julemagi. Hvert år lægger tusindvis af børn vejen forbi for at fortælle Julemanden, om de har været artige, og hvad de har allermest lyst til at finde under træet juleaften. Børnene kommer fra mange forskellige lande, og netop derfor har Julemanden hængt et verdenskort op på sin væg, som han sætter nåle i. På den måde kan han holde styr på, hvor han skal huske at tage hen på sin kanetur inden jul. I 2013 var der 47 nåle i kortet, og der var altså børn fra 47 lande forbi Julemanden.Børn afleverer sutter i..

Robotstøvsugere hitter hos forbrugerne

Efter i flere år at have været lidt tilbageholdende har forbrugerne nu for alvor fået øjnene op for fordelene ved en robotstøvsuger. I Sverige er robotstøvsugeren netop kåret til årets julegave 2015.Rengøring er noget de fleste helst vil undgå. Robotstøvsugeren er udviklet til dig, der gerne vil slippe for støvsugningen, så du kan få frigjort tid til andre sysler. Gennem de seneste år er robotstøvsugeren blevet mere og mere populær - og ikke uden grund, for den er en utrolig stor hjælp i hjemmet. Årets julegave i SverigeHUI Research har netop udnævnt robotstøvsugeren til årets julegave i Sverige. Årsagen er, at den er blevet en del af hverdagen - og det nye familiemedlem. Svenskerne har i år haft stor fokus på hjemmet, og robotstøvsugeren ses desuden som et symbol på robotteknologien, der i dag står utrolig stærkt. En robotstøvsuger opfylder HUIs tre kriterier for årets..

14 millioner bøger til Black Friday priser

14 millioner bøger til Black Friday priser Fredag den 27. november sætter Saxo ekstra lave priser på deres 14 millioner bøger, e-bøger og lydbøger. I 24 timer vil rabatten være minimum 20% og helt op til 65%. Sidste års succes skaber store forventninger116.000 kunder valgte at besøge Danmarks største online boghandel Saxo på Black Friday 2014 og 34.000 bøger blev efterfølgende leveret til kunderne. En overvældende succes, der satte omsætningsrekord hos Saxo. I år sættes derfor også alle sejl ind for at gøre dagen til lige så stor en succes og god en oplevelse for kunderne.”Vi har i år sat endnu højere rabatter på nye og aktuelle bøger. Læseoplevelser som vil komme til at ligge under mange juletræer. Det er fx romanen Den første sten af Carsten Jensen, verdens hurtigst sælgende thriller Kvinden i toget og Ritt Bjerregaards erindringer, der alle topper vores bestsellerlister, og som vi i..

Kreative juleideer med CEWE FOTOBOG

Der er mange forskellige måder at give udtryk for, hvor meget man påskønner et andet menneske. Med en CEWE FOTOBOG kan du designe og fortælle en historie, der er ligeså unik som modtageren af gaven. Uanset om det er et tilbageblik på de forgangne tolv måneder eller en personlig opskriftsbog – denne bog er fuld af kærlighed. CEWE giver tips til, hvordan du med en idé og en smule forberedelse kan designe en fantastisk gave til de mennesker, som står dig nær.En kærlighedserklæring på 26 til 154 sider Til dine kæreNære familiemedlemmer eller bedste venner – med en CEWE FOTOBOG kommer en helt speciel julegave under træet til de mennesker, vi har allermest kær. Mulighederne for og idéerne til, hvordan du kan omsætte en personlig historie, som er fastholdt i fotos, er særdeles alsidige. CEWE præsenterer med ”Bagebogen til Barbara” et kreativt eksempel på en helt særlig slags..

Bestil den perfekte firmajulegave til levering nu eller senere

At finde den perfekte firmajulegave til medarbejderne er en årlig udfordring for de fleste virksomheder. Hos InterPresent har man gjort jagten lettere ved at tilbyde et stort udvalg af firmajulegaver, der rammer bredt, og som derfor vil vække begejstring hos alle de personligheder, en moderne virksomhed typisk rummer.Det kan være svært nok at finde den rette julegave til morfar eller svigermor, og du kender sikkert den klassiske situation, hvor du søger hele cyberspace tyndt efter inspiration til lige dét, der vil ramme plet og få julefreden til at sænke sig i det lille hjem. Forestil dig så at skulle jonglere med indkøb af firmajulegaver til alle dine medarbejderne – den ene mere forskellig end den anden. Dette scenarie søger Interpresent at hjælpe dig udenom. I webshoppen finder du firmajulegaver, adventsgaver og kreative gavekurve til både den søde tand, til ølentusiasten, til..

STYLEPIT inspirerer: julefrokost outfit

Kender du det: du skal til et arrangement - julefrokost, fest, middag..men har ingen idé om, hvad du skal tage på? Det gør vores blogger, Emilie Isidor. Se her hendes forslag til dit festlige julefrokost outfit fra Stylepit.Bare rolig, du er ikke alene. Jeg har stået foran mit garderobeskab mange gange, uden en eneste idé om hvad jeg skal vælge, hvad jeg har lyst til at ha på eller hvad jeg bør ta på. Heldigvis har STYLEPIT en stor OUTFIT afdeling med ready-to-go sæt, hvor du bare kan krydse af og få tilsendt. Bum. Så er den udfordring ude af skabet og helt uden du behøver slæbe poser hjem.Jeg har samlet mine favoritter fra OUTFIT afdelingen på bloggen: www.stylepit.dk/blog/fa-inspiration-med-stylepit/, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej. Bare følg min 1-2-3:1. Klik på favoritten2. Betal3. Modtag et par dage efterDet er da nemt! Pssst...Og husk lige STYLEPITs Black Friday Week fra..

Ideer til personlige julegaver med karakter fra CEWE

Julelys i byerne og pynt i butikkerne – julens komme er ikke til at overse. Trods det store udvalg kan man godt komme til at mangle den gode idé til den helt rigtige personlige gave. CEWE har både gode gaveideer til dem, der er tidligt ude, og til dem, der ikke er. Hvad enten det er flere uger eller få timer før juleaften, kan en personlig overraskelse, der vil glæde modtageren, altid fremstilles lynhurtigt. CEWE giver dig her nogle gaveideer, som vil give dig og din familie en uforglemmelig jul.Personlige julegaver med karakter? Den særlige julegave: Vælg de bedste øjeblikke, og forevig dem i et fotoprodukt? Nyd alle dine minder i julelysets skær: En CEWE FOTOBOG fortæller de bedste historier? Til dem, der er sent ude: Få dine personlige billeder som minutprint ved en CEWE FOTOSTATIONMed CEWE VÆGBILLEDER bliver dine yndlingsbilleder til noget helt særligtJuleaften er det optimale..

Foredragsaften på Flintholm

Direktøren for kunstcenter i Silkeborg holder foredrag om maleren Leif Sylvester i Galleri Flintholm, der udstiller Sylvesters værker til og med 13. december.En introduktion af Leif Sylvesters billedkunst set gennem Iben From øjne. Kunsthistoriker og direktør for KunstCentret Silkeborg Bad.Det er en stor glæde, at Iben From har indvilliget i at fortælle om Leif Sylvesters billedkunst på Flintholm. I første halvår af 2015 viste KunstCentret Silkeborg Bad & Heerup Museum udstillingen "VIDUNDERLIG HVERDAG - HEERUP OG SYLVESTER" - to af Danmarks mest folkelige og farverige kunstnere.Oplev foredraget og udstillingen "Længe leve mangfoldigheden" i Galleri Flintholm torsdag den 3. december 2015 kl. 17-19. (Entré 100 kr. pr. person som betales ved indgangen, forfriskning inkluderet. Tilmelding via e-mail besked til: lg@galleriflintholm.dk)Litten Gervang, der ejer Galleri Flintholm,..

STYLEPIT præsenterer BLACK FRIDAY WEEK

Den sorte fredag starter søndag i år. STYLEPIT åbner ballet søndag d. 22. november med et brag: Køtilbud i lange baner med de vildeste sorte priser - en hel uge!Den kendte fredag, Black Friday, har for alvor bidt sig fast i de danske netbutikker. Dermed kan forbrugerne godt regne med rabatkampagner, der virkelig skaber julefest:'Hos STYLEPIT så vi allerede sidste år en klar tendens til, at både offline og online butikker ser Black Friday som en af årets største udsalgsevents. Derfor har vi i år valgt at fejre dagen med en hel uges fantastiske tilbud - Black Friday Week- så der er rig mulighed for at få julegaverne hjem i god tid', fortæller Inbound Marketing Manager, Mila Blarke.Samtidig fortsætter den store Early Bird kampagne, som giver handlende på stylepit.dk mulighed for at modtage et gavebevis på kr 1000,- hvis det samlede køb i november og december rammer kr 5000,-.Kampagnen..

Fra Californien til Skandinavien - Hovedstøtten til bilen vi alle har ventet på. Nu kan børn og voksne sove behageligt på turen uden at få ondt i ryggen og nakken.

Nu er der gode nyheder til alle, der snart skal afsted på en bilferie, eller bare kører længere ture sammen med familien. Vi kender alle til problemet. Børnene og forsædepassageren falder i søvn i bilen efter en dejlig dag hos bedsteforældrene hvor trætheden melder sin ankomst. Her opstår det irriterende problem; vi sidder rigtig elendigt, når vi skal sove og har ingen steder at støtte hovedet.Dette problem havde indehaveren af Automotive Mind i Danmark, Rune Bargholz Molt Wengel også med sine egne børn. I den forbindelse kom han i kontakt med to familiefædre i USA, der havde udviklet en løsning på problemet - The Travel Headrest by Cardiff Products.“Hovedstøtten er en helt genial løsning på et stort problem. Den er simpel at montere og er udarbejdet i en høj amerikansk kvalitet. Nu sidder mine børn perfekt på de længere ture, og mine voksne venner spørger tit, om de må..

Skøn musik og god vin

Nu kan du dele din glæde ved både musik og vin alle steder. Det eneste du skal supplere med er en proptrækker, glas og en smartphone eller et andet medie der kan afspille musik via Bluetooth.Klubvin.dk præsenterer nu årets bedste julegave til barnlige sjæle, voksne nørder og alle andre der synes det kunne være sjovt at høre en god fyldig musik fra et mikroskopisk lille anlæg med voldsom volume i en god kvalitet.Julegaven består af 2 elementer, først WOOFit som er den supersmarte lille højtaler der kan tages med overalt. Den indeholder en bluetoth modtager samt en forrygende forstærker, der gør det muligt at spille rimelig høj musik uden forvrængning. Det andet element i julegaven er en flaske Silvanus, som kommer fra vinhuset Asenjo & Manso i Ribera Del Duero i Spanien. Vinen har på rekordtid opnået kultstatus og skamroses i de danske medier.Virksomheder kan få indgraveret..

Julemarked og julemåned blandt hajer og rokker

Den 21.-22. november slår Kattegatcentret for første gang dørene op for et kæmpe julemarked, og også december måned byder på masser af juleoplevelser.For første gang nogensinde inviterer Kattegatcentret til et kæmpe julemarked den 21.-22. november, hvor der er mulighed for at dykke ned i et hav af spændende juleboder.”Vi glæder os rigtig meget til for første gang i Kattegatcentrets historie at sparke julen godt i gang med et kæmpe julemarked. Julemarkedet skal udover at give vores gæster en rigtig god juleoplevelse også minde dem om, at vi i dén grad er en attraktion, der også om vinteren har masser at byde på,” fortæller direktør i Kattegatcentret Bjarne Klausen, der i anledning af julemarkedet har sat entréprisen helt ned til kun 20 kr. Begge dage på julemarkedet vil der være over 50 spændende juleboder, hvor man blandt andet kan købe julelækkerier, julegaver og julepynt...

CEWE FOTOBOG – årets mest personlige julegave med tilfredshedsgaranti

Gaven som også glæder efter jul: CEWE FOTOBOG . Mulighederne er uendelige, når du skal lave en CEWE FOTOBOG som julegave. Du bestemmer selv, hvad bogen skal indeholde af fotos og tekst, hvilken størrelse, indbinding og hvilket papir bogen skal trykkes på. En CEWE FOTOBOG er den mest personlige gave, du kan give til familie og venner.Det er altid en god idé at have et overordnet tema for fotobogen. Et sikkert julegavehit er en fotobog, som viser året, der gik. Alle de fantastiske oplevelser I har haft sammen bliver rammet smukt ind i en personlig bog, som med garanti vil blive taget frem igen og igen. En sjov og anderledes måde at vise det forgangne år er ved at lave bogen efter de fire årstider. Du kan fx starte bogen med temaet ”Vinter”. Her indsætter du fotos fra årets skiferie eller billeder af børnenes snemænd. ”Foråret” viser billederne fra årets jagt på påskeæg, mens ”Sommer”..

Chokoladejulekalendere med dine egne fotos

En december uden en chokoladekalender er som en jul uden sne. Inden vi får set os om, står julen for døren. Et must-have i december for børn og voksne er en lækker chokoladejulekalender, der kan forsøde dagene og hjælpe med nedtællingen til juleaften. En julekalender fra CEWE giver dig ikke kun smagfulde chokolader - men også muligheden for at designe en julekalender med dit eget foto.CEWE har på baggrund af sidste års enorme succes med produktet ”chokoladejulekalender”, hvorpå kunderne kan få påtrykt deres egne fotos, udvidet sortimentet med yderligere to chokoladejulekalendere. Fra medio oktober 2015 er der således tre velsmagende varianter at vælge imellem:Til den søde tand tilbyder CEWE chokoladekalenderen med indpakkede, farvede mælkechokoladekugler, til børn og barnlige sjæle er chokoladejulekalenderen med produkter fra Kinder® et sikkert hit og til chokoladeelskeren findes der..

Andre brugere fandt