Find vej: Forside » Julegave-Brands » Karaffel

Julegaver Karaffel

Pris: DKK 699.00 Ifavine Karaffel 200 Ml
Pris: DKK 999.00 Ifavine Karaffel 750 Ml
Alfredo karaffel fra Georg Jensen.Alfredo karaflen er elegant formet i glas og har en speciel prop fremstillet af eg. Karaflen passer perfekt til juice eller vand og ser flot ud på bordet. Alfredo rummer 1 liter og er lavet af glas.
Pris: DKK 359.00 Alfredo, Karaffel 1 L
Essence karaffel fra Iittala, designet af Afredo Häberli. Serien med glas, vinglas, champagneglas og karaffel blev formgivet 2001. Idéen med serien er at minimere antal glas samtidigt med at det skal fungere at have forskellige typer af drikkevarer.
Pris: DKK 446.00 Essence Karaffel, Klar
Colour karaffel fra Hay, formgivet af Scholten & Baijings. En flot karaffel med guldfarvede cirkler på bunden som med vand ser ud som om de rør sig.
Pris: DKK 287.00 Colour Karaffel, Guld
Corky karaffel fra Muuto, designet af Andreas Engesvik. Stilren, enkel og praktisk serveringskaraffel til både hverdag og fest. En flot karaffel med en flot korkkugle som låg. Karaflen rummer en liter og bliver en flot detalje på spisebordet eller sofabordet.
Pris: DKK 349.00 Corky Karaffel
Fia karaffel fra Design House Stockholm er en enkel och funktionel karaffel med naturlig form. Ordet Fia kommer fra spillet
Pris: DKK 505.00 Fia Karaffel, Klar/rav
Fia karaffel fra Design House Stockholm er en enkel och funktionel karaffel med naturlig form. Ordet Fia kommer fra spillet
Pris: DKK 522.00 Fia Karaffel, Klar/sort
Karaffel drypfri fra Eva Solo er fremstillet i varmebestandigt glas og kan anvendes til både servering af vand og vin. Hældningstuden er drypfri. Låg er ikke inkluderet.
Pris: DKK 319.00 Karaffel Drypfri, 1 L
1 2 3 4 Næste »