Find vej: Forside » Julegave-Brands » Globe

Julegaver Globe

Patera 450 pendel fra Louis Poulsen, designet af Øivind Slatto. Uanset hvilken vinkel man ser pendelen fra så er Patera en smuk og dekorativ globe som har et behageligt og smukt lys som stråler i alle retninger. Armaturete harmonerer naturligt med i stort set alle stil og indretningsstile - og placeringsmulighederne er uendelige! Hæng den op i korridoren, i soveværelset over sengen, i stuen eller hvorfor ikke over spisebordet i spisestuen.
Pris: DKK 5895.00 Patera 450 Pendel, Hvid
Dekorativ lyskilde fra Danlamp. Klassisk lyskilde i LED med sokkel E27 som har et fint og behageligt lys. Den første elektriske pære blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. De store ringe af kul spredte et unikt, varmt og dekorativt lys. Eftertræderen til kul-lampen blev pæren. Danlamp har nu genskabt den oprindelige kullampe i sin oprindelige form med som LED. Resultatet er en dekorativ og effektiv lampe som er tæt på originalet. Dekorative lyskilder kan give din lampe en ny dimension og en mulighed at selv kombinere en lampe med en smuk dekorativ pære. Den nye dekorative pære har en lang livslængde og høj slidstyrke. Et køb til dig som vil have en holdbar og energinærig lyskilde.
Pris: DKK 208.00 Globe De Luxe Led, E27
Pris: DKK 299.00 Geomaniac; Gobble Globe
1921 USA Globe globus fra Authentic Models. Lad vores smukke verden indrette dit hjem. Denne dekorative globus er fremstillet af sortbejdset træ og bronze. Lad dets gamle udseende, charme og skønhed få dig at mindes alle dine rejser eller snur på globusen og lad skæbnen avgøre hvor du skal rejse hen næste gang.
Pris: DKK 800.00 1921 Usa Globe Globus
Trianon Globe globus fra Authentic Models. Lad vores smukke verden indrette dit hjem. Denne dekorative globus er fremstillet af bejdset træ og bronze. Lad dets gamle udseende, charme og skønhed få dig at mindes alle dine rejser eller snur på globusen og lad skæbnen avgøre hvor du skal rejse hen næste gang.
Pris: DKK 500.00 Trianon Globe Globus
Globe mobil fra Authentic Models. En dekorativ mobil fra vores uendelige universum. Mobilen forestiller fem globuser fra fem århundrede. Den er smuk og rør sig i cirkler. Mobilens globuser har fine farver og bliver en flot indretningsdetalje. Placer den over børnesengen og skab et legefyldt indtryk.
Pris: DKK 800.00 Globe Mobil
1 2 Næste »